Meubels van mango voor jouw woning

Wil jij jouw huis opnieuw inrichten? Kijk dan naar meubels van mango. Dit soort meubels hebben een kenmerkend uiterlijk en vallen daardoor ook goed op in jouw huis. Het geeft een bijzonder uiterlijk en een warm en industrieel gevoel.

Unieke uitstraling

De meubels van mango zijn handgemaakt. Er is daarom ook veel en goede kwaliteit aanwezig. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. Mangohout is hardhout. Deze boomsoort waar het hout uitkomt groeit best snel weer aan en is daarom duurzaam materiaal. Sommige andere houttypes waar bijvoorbeeld een design bijzettafel van gemaakt wordt zijn niet zo duurzaam, omdat het lang kan duren voordat deze bomen volgroeid zijn. Bij de mangoboom is het al volgroeid na ongeveer 15 jaar. De boom wordt niet alleen voor hout gebruikt maar ook voor de vruchten. De textuur van het mangohout kun je niet vergelijken met andere houtsoorten. De patronen van deze houtsoort zorgen voor stijlvolle meubels. De textuur zorgt voor moderne designer meubels met een warm tintje. Het heeft niet alleen voordelen op gebied van uiterlijk, maar het is ook nog een sterk hout en hierdoor zullen de meubels niet snel slijten.

woman lying on sofa

Op maat advies

Een design bijzettafel geeft jouw woning een bijzondere uitstraling. Als je van plan bent om een zithoek in te richten is dit een musthave en wordt er met je meegedacht. Bij sommige winkels of bedrijven bieden ze persoonlijk advies op maat aan. Je kunt dan foto’s en video’s sturen van de huidige inrichting van je huis. Ze proberen dan kwaliteit aan jou te bieden, maar ook jou van de beste service te voorzien. Met vragen kun je ook altijd weer in zo’n winkel terecht. Naast dit soort meubels kun je ook andere typen meubels bij bedrijven en winkels krijgen. Meubels van mango worden ook aangeboden. De meubels hebben een kenmerkende look dankzij de unieke textuur van mangohout. 

Industriële inrichting

Je kunt verschillende soorten meubels van mangohout vinden die voor een industriële inrichting zorgen. Je kunt het gebruiken voor een design bijzettafel en nog veel meer verschillende soorten meubels. Veel meubels zorgen voor een unieke industriële maar toch warme uitstraling. Zowel als functionaliteit als uiterlijk zijn de meubels goed aangeschreven. Met handgemaakte designer meubels krijgt jouw woning een industriële en warme uitstraling van goede kwaliteit. Er zijn niet heel veel winkels die dit zo in de winkel verkopen, maar je kunt het vast ergens vinden.

Berichten gemaakt 71

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven