Schouten Hoveniers

Super goede hoveniers van Schouten Hoveniers

Ik woon al een aantal jaar in dezelfde woning in Arnhem. Ik was echter niet helemaal tevreden met de tuin die ik had maar ik had zelf echter geen tijd of inspiratie om de tuin op te knappen. Ik wilde de tuin daarom ook graag laten renoveren. Ik ging op het internet op zoek naar een goed Hoveniersbedrijf. Ik had een tijdje op het internet gezocht en ik kwam uiteindelijk uit op de website van Schouten Hoveniers
.

Super goede en overzichtelijke website

De website van Schouten Hoveniers is erg overzichtelijke en er is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze bieden je hulp bij het verwezenlijken van jouw eigen droomtuin. Ook bieden ze onderhoud aan om jouw droomtuin in goede staat te behouden. Ik besloot nadat ik de informatie op de website had gelezen om over te gaan tot een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek heb ik alle punten op tafel gelegd die ik zelf belangrijk vind voor mijn droomtuin. De tuin was aardig snel aangelegd en ik ben zelf super tevreden met het resultaat. Ik besloot ook om maandelijks een hovenier langs te laten komen om onderhoud te plegen aan mijn tuin.

Berichten gemaakt 62

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven